Indul a fogyiklub

dietaÉletmód tanácsadóként többször találkoztam túlsúllyal küszködő kliensekkel. Ismerem az ebből fakadó egészségügyi és lelki problémákat. A beszélgetések során beszámoltak olyan nehézségekről, melyek végül sikertelen fogyókúrához vezettek.

Bővebben...

Állapotfelmérés

meregtelenitesDr. Josef Jonas által kifejlesztett módszer segítségével pontosan megállapítható hol, milyen terhelések vannak a vizsgált személy szervezetében. Lehetőség van az ún. fertőzési és alvó gócok megszüntetésére, és helyre állítható a szervezet egészséges működése.

Bővebben...

Ízületeink védelmében

izulet2Az ízületi problémák korosztálytól függetlenül is, viszonylag könnyen kialakulhatnak. Kezdetben enyhébb majd egyre erősödő fájdalmak jelentkeznek mozgás hatására vagy éppen pihenés után, rövidebb majd hosszabb időre.

Bővebben...

Június: Kitört a nyár

napsutes2

Végre hét ágra süt a Nap! Alig várjuk,hogy napfürdőt vehessünk és csoki barna színünk legyen.

Barnaságunkat bőrünk felső rétegében található melanocyták által termelt melanin nevű festékanyag okozza. Napozás hatására  D-vitamint állít elő szervezetünk, és a napfénynek köszönhetően lelkünk is ragyog.

Bővebben...

Szép május, jöjj!

majus salataA tavasz a rügyfakadás ideje. A növények képesek arra, hogy a tél folyamán felkészüljenek a tavaszi ébredésre és a rügyek fejlődéséhez, kipattanásához szükséges vitalitást, energiákat kellő időzítéssel mozgósítsák.

 

Bővebben...

A mágnes terápia

magnes-terapiaSejtjeinket és szerveinket biomágneses burok veszi körül, amely egyrészt biztosítja testünk működéséhez szükséges energiát másrészt megvédi a szervezetet a környezetben fellelhető mágneses terek káros hatásaitól.

Bővebben...