Állapotfelmérés

meregtelenitesDr. Josef Jonas által kifejlesztett módszer segítségével pontosan megállapítható hol, milyen terhelések vannak a vizsgált személy szervezetében. Lehetőség van az ún. fertőzési és alvó gócok megszüntetésére, és helyre állítható a szervezet egészséges működése.

Az egészségügyi problémákat kiváltó okainak eltávolításával beindulnak a belső önregenerációs folyamatok és a szervezet képes az optimális működésre, valamint a különböző betegségek elleni védekezésre.
Egy számítógépes program segítségével a tenyér egy pontján mérem az egyes szervek, szervkörök működését. A kapott információ alapján ismerem meg a vizsgált terület terheltségét, az immun-, az ideg-, a hormon-, a légző-, a kiválasztó-, az emésztő-, a mozgás- a keringési-, a nyirokrendszer, az anyagcsere működésbeli változásait sokszor még a tünetek megjelenése előtt. A vizsgálat során megállapítható a szervezet méreganyag szintje és hiányállapota. Ez határozza meg a további lépéseket.
Az állapot felmérést követően bemérésre kerülnek azok az információs cseppek, melyek segítik a szervezetet a panaszokat okozó méreganyagok eltávolításában. A vizsgált személy ebből kifolyólag egy irányított, ellenőrzött, személyre szabott terápiában részesül az egészség és a vitalitás visszaszerzésének és megőrzése érdekében.


A szervezet egészséges működését akadályozhatják:

 •  vírusok, baktériumok, gombák, parazitákdr-josef-jonas
 •  nehézfémek, oltóanyagok, vegyi anyagok, radioaktív anyagok
 •  stressz, szorongás
 •  glutén, kazein, laktóz stb.

A méreganyagok rejtekhelyet találnak a nyálkában, kötőszövetekben vagy a zsírszövetekben, idegszövetekben, ahol ún. fertőzésgócokká alakulnak, és várják az immunrendszer gyengülését.

A problémák változatosak lehetnek: visszatérő betegségek, asztma, allergia, puffadás, hasmenés, székrekedés, álmatlanság, krónikus fáradtság, depresszió, hajhullás, ízületi fájdalmak, hormonális problémák, bőrbetegségek, migrén, nőgyógyászati-, húgyúti bajok stb.


Mivel a szervezetben egymásra épülő és egymással kölcsönösen összefüggő folyamatok zajlanak, egyetlen szerv helytelen működése befolyásolja a többi működését is. Sok esetben a probléma gyökere egész máshol van, mint ahol jelentkezik.


meregtelenitesA problémák változatosak lehetnek: visszatérő betegségek, asztma, allergia, puffadás, hasmenés, székrekedés, álmatlanság, krónikus fáradtság, depresszió, hajhullás, ízületi fájdalmak, hormonális problémák, bőrbetegségek, migrén, nőgyógyászati-, húgyúti bajok stb.


Mivel a szervezetben egymásra épülő és egymással kölcsönösen összefüggő folyamatok zajlanak, egyetlen szerv helytelen működése befolyásolja a többi működését is. Sok esetben a probléma gyökere egész máshol van, mint ahol jelentkezik.

 

A módszer előnye:

 •  A vizsgálat fájdalommentes.
 •  Kisgyerekeknél is alkalmazható.
 •  A tünetek megjelenése előtt kimutatható a szervezet működésének zavara.
 •  Kimutathatóak a betegségek a kezdeti stádiumban.
 •  A terhelések kivezethetők káros mellékhatás nélkül.
 •  Megállapítható a szervezet vitamin, -és ásványi anyag szintje, hiányállapota.
 •  Egész testes medicina, a testi problémák mellett figyelembe veszi a háttérben húzódó lelki problémákat, hatásokat.

A Joalis cseppekről-röviden

joalisAz állapotfelmérés után bemérésre kerülő, alternatív gyógymódot jelentő, mellékhatásoktól mentes Joalis cseppek a homeopátia elvén alapuló gyógynövény készítmények. A speciális módon előállított készítmények segítségével elvégezhető a gócmentesítés és belső tisztítás a test saját ütemében. A Joalis cseppek nem csak testi, hanem energetikai és lelki szinten is kifejtik hatásukat.

Figyelem!


Az állapotfelmérés nem javasolt pacemakerrel, beültetett inzulinadagolóval rendelkező személyek esetén, valamint fél éven belül beültetett fémprotézist viselő egyének számára!